fbpx

Bestel je weekend box

In het weekend mag het iets meer zijn… verwen jezelf (of iemand anders) met onze weekendboxen. Je kan brunchen en/of aperitieven… of een beetje vanalles want in alle boxen zit een half flesje wijn…

De brunchbox van hier bevat een biocroissant en zuurdesembrood, huisgemaakte choco en confituur en wat goede boter, bioyoghurt van De Zwaluw en homemade granola… Ook nog kaas en charcuterie (het betere werk van Hinkelspel en Raemdonck).  Een stukje tortilla, lekkere Belgische aardbeien, een vers sapje en last but not least… klein flesje Belgische witte wijn… (25 euro per persoon)

Durf je het aan van iets anders te proberen… neem dan zeker de brunchbox van daar: lekker Indisch. Hartig met veel smaak maar niet te pikant: papadums (Indische chips) & pickles, raita bioyoghurt, egg masala, linzen, fry rice, tomatensalade met verse munt, ajuin met chunky chat masala, ook nog een vers sapje en een half flesje Belgische witte wijn (25 euro per persoon)

Wil je een box tout fait om de aperitief in te zetten, in onze aperobox vind je een half flesje Belgisch wit en rood, met een kaas- en charcuteriebord (Hinkelspel en Raemdonck), papadums & pickles en chili cheese popcorn… (35 euro)

De boxen zijn enkel in het weekend. Geef je bestelling door op donderdag voor een box op zaterdag (op vrijdag voor een box op zondag).  Ophalen kan op zaterdag en zondag van 10u tot 16u. 

Bestelling doorgeven?
Dan kan op hello@peper.be

Betalen bij afhalen (zie openingsuren, enkel bancontact)