We hebben enkele pakketjes samengesteld met typische Peperproducten. Allemaal dingen die we zelf gebruiken of graag eten en drinken. Je kan er niet mee missen 🙂 Je kan ze komen shoppen bij Peper, of je kan ze hier bestellen (dan zetten we ze aan de kant of we bekijken hoe ze bij jou kunnen geraken). Een cadeaubon kan ook altijd. Ze hebben geen einddatum, als dat niet Coronaproof is 🙂 

Peper bag small

Een pakketje met

  • witte en zwarte kampotpeper,
  • Maldon zout,
  • garam masala
  • en een tube harissa.

De basisaccessoires om je eten te pimpen. Met onze fairtrade peper steun je projecten in Cambodja. Doen!

Peper bag medium

Alles wat in de small bag zit, zit ook in de medium bag: witte en zwarte kampotpeper, Maldon zout, garam masala en een tube harissa. Samen met een doos Chalo chai tea latte: super lekkere Indische thee. Erg  populair in Peper, wij maken hem met uitsluitend melk, maar je kan hem ook met melk en water maken. Het verhaal achter Chalo is de max. Gita, de bezielster van Chalo, trok in 2010 naar haar geboorteland India en was verzot op de chai latte (thee met melk). Terug thuis vond ze het drankje nergens en dus zorgde ze zelf voor de oplossing en begon met de Chalo Company. Chalo betekent trouwens Let’s go. In het pakketje vind je ook nog één van de beste olijfolies. Gallo, late hervest, uit Portugal. Niets beter dan goed brood dippen in de olijfolie met een beetje Maldonzout op. Heerlijk. 

Peper box large

Alles wat in de medium bag zit, zit ook in de large box. Bovenop de witte en zwarte kampotpeper, Maldon zout, garam masala en een tube harissa, de doos Chalo chai latte en de olijfolie, vind je nog een zak Torres chips met truffelsmaak, papadums (makkelijk zelf te maken in zonnebloemolie), gerookt Maldon zout (super om een gerecht mee af te (s)maken). En een flesje Cépage Merlot. Alles om een feestje op tafel te toveren. 

Een cadeaubon kan ook altijd

Je kiest zelf welk bedrag. Onze bonnen hebben geen einddatum. Handig met Corona 🙂