Voor de allerliefste!

Mama! Vaak het eerste woordje dat we kennen en de persoon die zo diep in ons hartje zit. Op 9 mei is het moederdag. Een reden om je mama (en/of jezelf) eens te verwennen. We hebben van alles om je mama content en blij te maken. We zijn even dicht in deze periode, maar op 9 mei kan je bij ons terecht voor brunch, apérobox, wijn of een Peperpakketje. Beste is bestellen op voorhand. En lief zijn hé 🙂 

Een brunch voor de mama...

Op moederdag brunchen met de mama ofwel de mama verrassen met een brunchbox. Ze zal het appreciëren. En er zal een kleine verrassing bijzitten. Je kan kiezen tussen:

  • brunch van hier: de versie zoals we hier gewoon zijn met croissant, zuurdesembrood, zelfgemaakte confituur en choco, yoghurt met homemade granola, charcuterie van Raemdonck en kaas Hinkelspel, een omelet om je vingers van af te likken, iets zoets, wat Belgische aarbeien en om te drinken een vers sapje en een wijntje (Belgisch wit 37,5 cl)
  • brunch van daar (onze favoriet): de Indisch geïnspireerde variant met papadums met homemade mango pickles, Dahl (linzenschotel), Indian fried rice, egg masala, verse tomatensalsa met munt en roti’s. Hier ook een vers sapje en een flesje Belgische witte wijn (37,5 cl).

Voor de kleintjes is er ook een kidsbrunch. Een mini-versie van de brunch van hier (zonder wijntje 🙂

Brunch is mogelijk op zondag 9 mei  en komt op 25 euro per persoon (kinderbrunch is aan 15 euro). Kan je bestellen tot 7 mei. 

Een apérobox kan ook!

Wil je een box tout fait om de aperitief in te zetten, in onze aperobox vind je een half flesje Belgisch wit en rood, met een kaas- en charcuteriebord (Hinkelspel en Raemdonck), papadums & pickles en chili cheese popcorn… (35 euro). Ook hier een kleine verrassing voor de mama. 

Bestellen kan tot 7 mei. 

En waarom geen wijnpakket?

Drie flessen in een leuke doos en je hebt direct een cool kado. Je kan ze komen ophalen of we brengen ze naar je toe. Zo steun je niet enkel Peper maar ook onze favoriete (Belgische) wijnhuizen.

Of een Peperpakketje kan ook 🙂

We hebben enkele pakketjes met typische Peperproducten. Allemaal dingen die we zelf gebruiken of graag eten en drinken. Je kan er niet mee missen 🙂 Je kan ze komen shoppen bij Peper, of je kan ze hier bestellen (dan zetten we ze aan de kant of we bekijken hoe ze bij jou kunnen geraken). In de large zit nog een flesje wijn (maar dat is van de foto gevallen precies). Een cadeaubon kan ook altijd. Ze hebben geen einddatum, als dat niet Coronaproof is 🙂