fbpx

New!

GET A ROOMER AT PEPER

Jaja, je leest het goed. We geven kadootjes. Kom langs bij Peper en krijg een gratis RoomeR als aperitief.   
 

Get a free RoomeR at Peper (september 2020)

Jaja, je leest het goed. We geven kadootjes. Kom langs bij Peper en krijg een gratis RoomeR als aperitief.  

Win een overnachting bij Peper (mei 2020)

Nu we niet echt op reis kunnen, kunnen we maar beter in Gent blijven… Win een nacht in onze B&B, het is de moeite! 

Yes we hebben wijnpakketten (april 2020)

NIEUW: op donderdag en vrijdag kan je ook ‘s avonds langskomen om te eten. Dan zijn onze deuren iets langer open en kan je genieten van onze pittige gerechten. Geen paniek: het is niet te pikant er zit alleen veel pit en smaak in. Wil je het hotter, vraag het aan de chef. 

Koffie en gebak

Koffie, thee, chai latte… lekker warm en verwarmend. En waarom niet met een stukje zelfgemaakte brownie of bananencake met walnoten. We maken ook onze eigen energybars, heerlijke repen vol noten en superfruits.  

Iets voor bij de wijn?

Onze wijnmachine is populair en hoe leuk is het om wat wijntjes te proeven  met familie of vrienden en daarbij een lekkere kaas- of charcuterieschotel, of papadums met een dip, of een burrata… Onze kazen zijn van Hinkelspel, de charcuterie van slagerij Raemdonck. Enkel topproducten. 

Afhalen en shop

Je kan meenemen voor thuis of op kantoor. In onze takeaway vind je gezonde salades, soep (warm of koud) en nog meer Aziatische streetfood. Als je bestelt, ben je zeker!  In onze shop vind je lekkere dingen: met onze fairtrade kampotpeper uit Cambodja haal je niet alleen een smaakbom in huis, je steunt ook lokale projecten.