Ook met Pasen hebben een yummy menu samengesteld om je vingers van af te likken. Je moet niet kiezen tussen deze of deze starter, appetizer of main… alles zit in de menu. Dat is net het leuke aan Indisch, je eet van alles iets en zo heb je alle smaken. Het enige wat je ons moet laten weten is of je volledig vegetarisch wil. Dan heb je bij de mains roasted cauliflower ipv kip. Bestellen kan tot 31 maart. Je kan ook voor 1 persoon bestellen. Vermeld op het formulier wanneer je het wil afhalen: zaterdag 3 of zondag 4 april. 

Paasmenu  (45/PP)

Starters

– papadums met pickles (veg)
– paneer kati roll (veg)

Appetizers

– aloo masala (veg) (Zuid-Indische aardappelen)
– chana masala met roti (veg) (kikkererwten curry met Indisch brood)

Mains (met cumin rice & roti’s)

– chicken makhani (Indian chicken curry) (non-veg)  OF roasted cauliflower makhani (veg)
– dahl with curry leaves (linzenschotel met verse curryblaadjes) (veg)
– palak paneer curry (curry met spinazie en paneer) (veg)

Sweets

– chocolademousse

Onze wijntips

  • Belgische bubbels: Schorpion
  • Belgisch wit: Chardonnay Exception 
  • Rood uit de Loire: Le clôs de la peuvrie

Een brunch kan ook natuurlijk...

Liever geen menu maar de dag stevig samen inzetten met een brunch? Dat kan ook natuurlijk.  Je kan kiezen : 

  • brunch van hier: de versie zoals we hier gewoon zijn met croissant, zuurdesembrood, zelfgemaakte confituur en choco, yoghurt met homemade granola, charcuterie van Raemdonck en kaas Hinkelspel, een omelet om je vingers van af te likken, iets zoets, wat fruit en om te drinken een vers sapje en een wijntje (Belgisch wit 37,5 cl)
  • brunch van daar (onze favoriet): de Indisch geïnspireerde variant met papadums met homemade mango pickles, Dahl (linzenschotel), Indian fried rice, egg masala, verse tomatensalsa met munt en roti’s. Hier ook een vers sapje en een flesje Belgische witte wijn (37,5 cl). 
Brunch is mogelijk op zaterdag en zondag en komt op 25 euro per persoon. Kan je bestellen tot 1 april.