Fall in love...

  …with our menu. De intense kleur van de pumkin shorba verleidt je ogen, de geur van de tikka masala verwent je neus… Scheur met je handen de roti’s en dip ze in de avocado raita en proef alles. Indisch eten komt het best tot zijn recht als je verschillende smaken combineert. Onze homemade pickles, raitas en chutneys maken het af. Een feest voor al je zintuigen. Ook voor je oren. Als Valentijnscadeau krijg je een QR-code die je toegang geeft tot aangepaste muziek bij elke gang. Muziek van niemand minder dan Wim Henderickx, één van de beste componisten van ons land en de neef van Philip. Eten met de juiste muziek brengt je naar een next level. You will fall in love…

Bestellen kan tot 9 februari. Je kan ook voor 1 persoon bestellen. Vermeld op het formulier of je vegetarisch wil of niet en wanneer je het wil afhalen: zaterdag 13 of zondag 14 februari.

Menu The 5 Senses (45/PP)

Starters

– samosa (veg) – avocado raita with roti (veg) (raitayoghurtdip met avocado, ajuin & komijn met roti )

Appetizer

– tomato & harissa marinated feta (veg) (feta in tomatencurry met harissa)
– South Indian yellow pumpkin shorba (veg) (Zuid-Indische soep van pompoen, gember & koriander)

Mains (met cumin rice & roti’s)

– prawn & fish tikka (non veg) (Noord-Indische curry met gemarineerde chargrilled garnalen & vis in onze signature bio-tomatencurry met masalakruiden) OF veggie tikka masala (veg) (tikka masala met zoete aardappelen, paneer & cashewnoten) – turnips in yoghurt (veg) (kashmiri rapencurry met yoghurt, venkelzaad & chutney) – sesame patotoes (veg) (Indische curry met goudbruine aardappel, sesamzaadjes, fenegriek & limoen)

Sweets

– passion fruit crème brûlée

Our favourite love potions

BizJoe, domein Cuvelier (30)

Le goût de mon blanc, Jaulin Plaisantain (23,5)

Brigand côt, Geoffrey de Noüel (19)

Een brunch is ook altijd lief natuurlijk...

Liever geen menu maar de dag stevig samen inzetten met een brunch? Dat kan ook natuurlijk. Bij de brunch zal een kleine liefdevolle attentie zitten 🙂 Je kan kiezen voor : 

  • brunch van hier: de versie zoals we hier gewoon zijn met croissant, zuurdesembrood, zelfgemaakte confituur en choco, yoghurt met homemade granola, charcuterie van Raemdonck en kaas Hinkelspel, een omelet om je vingers van af te likken, iets zoets, wat fruit en om te drinken een vers sapje en een wijntje (Belgisch wit 75 cl)
  • brunch van daar (onze favoriet): de Indisch geïnspireerde variant met papadums met homemade mango pickles, Dahl (linzenschotel), Indian fried rice, egg masala, verse tomatensalsa met munt en roti’s. Hier ook een vers sapje en een flesje Belgische witte wijn (75 cl). 
Brunch is mogelijk op zaterdag en zondag en komt op 25 euro per persoon. Kan je bestellen tot 11 februari. Mail me if you wanna surprise your love with a brunch. 

En als je nog een homemade cadeautje zoekt...

We hebben mango pickles gemaakt. In een versie hot en een versie mild. Lekker om je eten wat up te spicen. Of een mangochutney, zachter, maar o zo lekker. 

Ook homemade granola is een optie (kleine en grote porties). 

Nog meer Valentijn?

In de blog ontdek je 5 redenen waarom het dit jaar nog meer dan anders gepermitteerd is om het feest van de liefde te vieren. En hoe onze first date eruit zag. Ook handige lijstjes ter inspiratie voor de meest cliché en de meest hurray Valentijnscadeaus.