fbpx

Eat

Indisch it is!

Philip woonde en werkte meer dan 15 jaar in Azië en India en kookt zoals de mensen daar thuis koken. Zijn signature dish is kip tikka masala met roti’s (Indisch brood) met zelfgemaakte raita, pickles en chutney. Start met papadums (Indische chips) of een hot aardappelcurry wrap. Yummy! Biefstuk – friet zal hij niet maken, sorry. 

Is er vegetarisch?

De helft van de gerechten op de kaart is vegetarisch. Er is paneer tikka masala (met Indische kaas) en probeer zeker ook de heerlijke dahl (linzenschotel). Wij gebruiken enkel bio-groenten in onze gerechten.

En vegan?

We hebben altijd enkele vegan opties. De tom yum soep met tofu is hemels (zou je elke dag kunnen eten). De kofta curry is een smaakbom en er is ook een vegan chole curry (met kikkererwten).

Is het pikant?

Er zit pit of piripiri in het eten. Maar vooral veel smaak. De Indische keuken gebruikt massa’s masala’s (kruidenmengsels) en er zit soms ook chili in, maar over het algemeen is het niet zo uitgesproken pikant. Wil je het pikant? Let us know, dan maken we het straffer.

 

Goesting gekregen?

En voor de kindjes?

We hebben geen kindermenu’s, maar de kleine culinaire gasten lusten heel graag de harissagehaktballetjes en sommige wereldburgers wagen zich zelfs aan kerala prawn curry.

Kan je met een groep komen?

Je kan online reserveren tot 6 personen. Ben je met meer, contacteer ons. Groepen kunnen zeker, maar liefst weten we het even op voorhand. We doen dan een voorstel van menu. PS: we hebben ook een gezellige wijnkelder waar je met 12 personen kan zitten.

Doen we nog takeaway?

Ja, maar liefst als je de dag op voorhand bestelt. Dan kunnen we het mooi prepareren en klaarzetten. Bekijk hier de afhaalmenu en mail ons of bel ons.


Nog meer goesting?