Eat

We zijn open van 8u tot 18u in de week, in het weekend van 9u tot 18u. Je kan hier ontbijten, brunchen, lunchen, koffie of thee drinken met een lekkere brownie… of genieten van papadums (Indische chips) met spicy pickles… een charcuterie- of kaasplankje. Gezien onze chef jarenlang in Azië gewoond heeft, zijn de gerechten vaak oosters getint. Proef van onze heerlijke kip tikka masala, maar neem gerust ook de harissa gehaktballetjes of een vegetarische couscous (PS: het is een geheim familierecept). De kaart zal vaak variëren en je vindt alles wat inhouse is op ons krijtbord. We werken liefst met seizoensgebonden groenten en fruit, met respect voor natuur en buur.
Corona-update: vanaf eind april doen we takeaway: van donderdag tot zondag: we hebben een meeneemmenu en doen ook brunch/apéro in het weekend

Ontbijt

We hebben ontbijt maar geen vaste uren voor het ontbijt. Heb je zin in hartig of gewoon in een croissant, het kan allemaal. We hebben ook lekkere chiapudding met bio yoghurt. Of neem een Indisch getint ontbijt met een omelet met masala. Heerlijk om de dag mee te starten. 

Brunch

We hebben een brunchversie van hier en van daar… Van hier zoals we het hier wel lusten: met zoet en hartig beleg, maar ook met een croissant en wat bio yoghurt met granola… Bij de Indische variant kan je je naast het Indisch eitje verwachten aan pittige linzen en pickles. Er is ook telkens koffie en vruchtensap inbegrepen. 

Lunch

Gezien onze chef jarenlang in Azië gewoond heeft, zijn de gerechten vaak oosters getint. Proef van onze heerlijke kip tikka masala, maar neem gerust ook de harissa gehaktballetjes of een vegetarische couscous (PS: het is een geheim familierecept). De kaart zal vaak variëren en je vindt alles wat inhouse is op ons krijtbord. 

Koffie en gebak

Koffie, thee, chai latte… lekker warm en verwarmend. En waarom niet met een stukje zelfgemaakte brownie of bananencake met walnoten. We maken ook onze eigen energybars, heerlijke repen vol noten en superfruits.  

Iets voor bij de wijn?

Onze wijnmachine is populair en hoe leuk is het om wat wijntjes te proeven  met familie of vrienden en daarbij een lekkere kaas- of charcuterieschotel, of papadums met een dip, of een burrata… Onze kazen zijn van Hinkelspel, de charcuterie van slagerij Raemdonck en de burrata van il Cuore de Puglia. Enkel topproducten. 

Take away en shop

Je kan meenemen voor thuis of op kantoor. In onze takeaway vind je gezonde salades, bio yoghurts, soep (warm of koud) en nog meer Aziatische streetfood. We verkopen ook ingrediënten in onze shop en dingen die we zelf top vinden. Met onze fairtrade kampotpeper uit Cambodja haal je niet alleen een smaakbom in huis, je steunt ook lokale projecten.