fbpx

Eat

Je kan bij ons lunchen van donderdag tot zondag en op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond zijn we open tot 21u30. Op zondag kan je genieten van onze overheerlijke brunch (van hier en van daar). Kom ook gewoon langs voor koffie of thee met een lekkere brownie… of geniet van papadums (Indische chips) met spicy pickles en een wijntje!
 
Gezien onze chef jarenlang in Azië gewoond heeft, zijn de gerechten vaak oosters getint. De kaart varieert vaak en je vindt alles wat inhouse is op ons krijtbord. We werken liefst met seizoensgebonden groenten en fruit, met respect voor natuur en buur. 
 

Brunch op zondag

We hebben een brunchversie van hier en van daar… Van hier zoals we het hier wel lusten: met zoet en hartig beleg, maar ook met een croissant en wat bio yoghurt met granola… Bij de Indische variant kan je je naast het Indisch eitje verwachten aan pittige linzen en pickles. Er is ook telkens koffie en vruchtensap inbegrepen.  

Lunch

Proef van onze heerlijke kip tikka masala, maar neem gerust ook de harissa gehaktballetjes of een vegetarische couscous (PS: het is een geheim familierecept). De kaart zal vaak variëren en je vindt alles wat inhouse is op ons krijtbord. 

Diner op do, vrij en zaterdag

Op donderdag, vrijdag en zaterdag kan je ‘s avonds langskomen om te eten. Kom langs en geniet van onze pittige gerechten. Geen paniek: het is niet te pikant er zit alleen veel pit en smaak in. Wil je het hotter, vraag het aan de chef. 

Koffie en gebak

Koffie, thee, chai latte… lekker warm en verwarmend. En waarom niet met een stukje zelfgemaakte brownie of bananencake met walnoten. We maken ook onze eigen energybars, heerlijke repen vol noten en superfruits.  

Iets voor bij de wijn?

Onze wijnmachine is populair en hoe leuk is het om wat wijntjes te proeven  met familie of vrienden en daarbij een lekkere kaas- of charcuterieschotel, of papadums met een dip, of een burrata… Onze kazen zijn van Hinkelspel, de charcuterie van slagerij Raemdonck. Enkel topproducten. 

Afhalen en shop

Je kan meenemen voor thuis of op kantoor. In onze takeaway vind je gezonde salades, soep (warm of koud) en nog meer Aziatische streetfood. Als je bestelt, ben je zeker!  In onze shop vind je lekkere dingen: met onze fairtrade kampotpeper uit Cambodja haal je niet alleen een smaakbom in huis, je steunt ook lokale projecten.