Onze B&B was LOL

LOL? wie?

Met Billie nog maar 8 maanden en nog niet eens klaar voor Bumba en consoorten (and let’s hope dat ze dat allemaal skipt), viel ik uit de lucht toen ik een mail kreeg met een vraag van LOL. LOL wie? Na even viel mijn euro omdat ik wel ergens die poppetjes met grote ogen in mijn visueel geheugen terugvond. Lisette (nichtje van ondertussen 11) heeft dat ooit gehad. Aja, die LOL. 

Ze hadden onze B&B gespot en wilden die afhuren voor de lancering van LOL Remix poppetjes en speelgoed. Bedoeling was dat er enkele LOL-die-hard fans kwamen logeren en dat die zich op allerhande manieren zouden uitleven met enorm veel LOL-speelgoed. 

Dus werd onze B&B volledig LOL. Enorm kleurrijk, enorm flashy, enorm gevuld met wezens met grote ogen. En dan kwamen jonge influencers langs die het genoegen hadden om al deze poppy candy toys te ‘unboxen’. Ik had nog nooit van ‘unboxen‘ gehoord en wist ook niet dat men dat dan met een blinddoek deed. Maar zo geschiedde. En ik kon afleiden dat dat LOL-vliegtuig wel echt mega keicool vanalles is. 

1 kamer was precies LOL-heaven, want daar stond een scherm, make-up tafel, verkleedkleren en een tapijt om tik tok-filmpjes te maken van en met LOL. Ik kon vooral concluderen dat ik niet meer zo jong ben. Maar de LOL-fans hebben enorm veel lol gemaakt 🙂