fbpx

Wijnpakket

We hebben 5 topwijnpakketten samengesteld op basis van streek, smaak, kleur… Elk pakket bestaat uit 3 flessen, de beschrijving van de flessen vind je in de afbeeldingen. 

Flandrien bohémien: een pure Vlaamse combinatie van kwaliteitsbubbels uit Haspengouw , bloemenweide witte wijn uit Borgloon (Wurzer is één van de meest populaire wijnen bij Peper) en een robijnrood uit Heuvelland. Een tour de Flandres en een beetje hippie chic.

Belgique magnifique: mooie combinatie van 3 Belgische topwijnen… Een Pinot Blanc barrique van Hoenshof gerijpt op Kaukasische eik. Een zeer exclusieve oranjewijn uit Heuvelland en een rode allemansvriend van Grafé Lecocq.

Classique de luxe: klassiekers doen het altijd goed… Drie kleppers: een champagne brut uit Bouzy, een Exception Chardonnay, een krachtige witte wijn die op eik gelegen heeft en een Cuvée Bordeaux van enkel de goede oogstjaren. De wijnen komen allemaal via Grafé Lecocq, een Belgisch huis uit Namen die de druiven selecteert en verwerkt.

Rouge trio bio: Drie zorgvuldig gekozen biowijnen… Sinargues is een wijn uit de streek van Pont du Gard met rijpe intense, pittige en elegante smaken. L’affreux Jojo is één van de favorieten van het Peperpubliek en L’enfer past volgens de makers bij een goed gerecht.

A la française: Een pakket van drie Franse wijnen die we zorgvuldig gekozen hebben. Les Sorbiers en Les Magdaléniennes zijn zusterwijnen. Allebei krachtige witte dames uitdezelfde stal. Le Dolmen is een biowijn die volgens de makers gedronken wordt tegen de dorst. We zijn deze wijnen zelf gaan ophalen bij de producenten.

Bestel je favoriete wijnpakket, wij kopen rechtstreeks aan bij de (vooral Belgische) wijnboeren, zo steun je niet alleen Peper maar ook
onze geliefde wijnhuizen. Gratis levering in & rond Gent.

PS: heb je liever een aangepast pakket of liever dezelfde flessen of zoek je nog andere wijn… laat het ons weten en we doen je een voorstel. 10% korting op 6 dezelfde flessen. 

Bestel via wine@peper.be of bel 0485/95 99 47.